Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Şarj cihazı gibi kadın

Nilgün Belgün telefon açıp "Yüksel'ciğim, hem sanatta 41'inci yıl, hem de 500'üncü oyun kutlamam var" deyince koşa koşa Zorlu PSM'nin yolunu tuttum.
'Kadından stand-up'çı olmaz' diyenler iki saatlik muhteşem gösteriden mahcup ayrılıyorlardır şüphesiz. Ben ikinci kez izlememe rağmen yine kahkahaları patlatmadan duramadım.
Aslında Nilgün Belgün 'ekstra' bir şey yapmıyor.
Dost meclislerinde anlattığı kendi yaşamına dair hikayeleri 'Nilgün Belgün'le Aşk ve Komedi' adı altında 'olduğu gibi' naklediyor izleyenlerine.
Belgün'ün annesi, Türkiye'nin ilk kadın nikah memuruymuş meğer. Nilgün'ün hayatını neredeyse nikah masasında geçirmesi bundan olsa gerek. Şovunda dört evliliğinden de söz ediyor. Ama gösteri sonunda 'Hani dört evlilikti, üç tanesini anlattı' deyip de paranızın çeyreğini geri istemeye kalkmayın.
Çünkü Nilgün, İlhan Gencer ile iki kez evlendi!
Eğer kendinizi yorgun, bezgin, ümitsiz, kırgın ya da üzgün hissediyorsanız mutlaka bu gösteriyi izleyin. Çünkü Nilgün Belgün 'şarj cihazı' gibi kadın.
Gidin, dolun ve gelin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA