Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Serhat’a bir yıldız

Muhtemelen duymamış, izlememişsinizdir.
Serhat Hacıpaşalıoğlu, ABD'li ünlü sanatçı Martha Wash ile 'I Didn't Know' adlı şarkısının klibinde buluştu. Klip, geçen hafta görücüye çıktığı ilk günden bu yana Avrupa ve ABD listelerinde hızla yükselişte.
Siz bakmayın her gün medyada pompalanan ama bir türlü dünyaya sesini duyuramayan sözde 'dünya' starlarımıza... Bana göre şu sıralar bizi yurt dışında layıkıyla temsil eden tek Türk pop şarkıcısı Serhat Hacıpaşalıoğlu'dur. Öyle ki, 'It's Raining Men' ile bir dönem dünyayı sallayan ve Grammy'ye aday olan Martha Wash'tan düet teklifi alacak kadar...
Serhat, geçen yıl Eurovision'da San Marino'yu temsil ettiği 'Je M'adore' şarkısı ile dünya dans listelerinde haftalarca bir numarada kalmayı başarmıştı da, bu köşeden başka bir yerde haberini bulamamıştınız.
Yine bulamayacaksınız.
Çünkü Serhat'ın aşk skandalı yok, ona buna laf sokmuşluğu da... 'Serhat ellerinde' müziğini yapıyor sadece... Ne işimiz olur ki Serhat'la!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA