Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Trafik kazası değil terör saldırısı

Haber bültenlerinde yer alan 'faciayı' izlediğimde kanım dondu. Bir adam, Konya'daki bir kavşakta otomobiliyle kırmızı ışıkta beklerken, karşıda duran arkadaşını görüyor. Selektör yapıp (farlarını açıp kapatıp) arkadaşını selamlamak istiyor. O sırada kavşakta bulunan plakasız beyaz TIR'ın şoförü, selektörü üzerine alınıp(!) sinirleniyor. "Vay efendim, sen nasıl bana selektör yaparsın" diyerek aracını kasten o adamın otomobilinin üzerine sürüyor. Görüntü inanılmazdı. Koca TIR, minicik arabayı kağıt gibi ezdi. Olayda iki araç daha zarar gördü. Büyük bir şans eseri sadece üç kişi yaralandı.
Şimdi çok merak ediyorum, polis ekipleri tarafından aranan plakasız TIR'ın sürücüsü yakalandığında hangi suçtan yargılanacak? Eğer savcılar bunu sıradan bir 'trafik kazası' olarak yorumlarsa, sinirimden tepinirim. Çünkü bunun, DEAŞ militanları tarafından sürülen koca kamyonların, sokakta yürüyen günahsız insanları kasten ezmesinden aşağı kalır bir tarafı yok. Koca TIR'ı bir 'ölüm silahı' olarak kullanmanın mutlaka bir bedeli olmalı. Olayın takipçisi olacağım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA