Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Havuç mu, turp mu?

Birol Güven, geçen hafta kendi sosyal medya hesabından 'Çocuklar Duymasın'ın unutulmaz karakteri 'Havuç'un diziye geri döneceğini bir fotoğrafla duyurunca, herkes Furkan Kızılay'ın ilk görüntülerini merak etmeye başladı.
Ancak durum beklendiği gibi değildi. Furkan Kızılay'ın üstlendiği 'Havuç' rolünü bir başka oyuncu, Baran Erdoğan canlandıracaktı.
Haber üzerine dizinin fanatikleri, sosyal medyada birbirinden ilginç ve esprili mesajlar paylaşmaya başladılar. Bir tanesinde şöyle yazıyordu:
'Havuç bulamayınca turpu boyamışlar.' Pazar gecesi yeni 'Havuç'u izledim. Baran'ın işi çok zordu. Yıllarca bildiğimiz, ailemizden saydığımız bir karakterin yerine geçiyordu.
Ama oyunculuğuyla bu büyük engelin üzerinden kolayca aşacağı izlenimini uyandırdı.
Bu arada 'Haluk'tan umudunu kesen 'Tutku', yeni görünümüyle bu kez 'Havuç'a musallat oldu.
'Evlerden ırak' yani...
'Havuç'un diziye döneceği haberi üzerine arşivimi karıştırdım. 2000'li yılların başında dizinin setini ziyaret edip Furkan Kızılay ile röportaj yapmıştım. Aslında röportaj bahaneydi. Herkesin yapmaya can attığı şeyi yaptım. 'Havuç'un yanaklarını kızartıncaya kadar mıncıkladım.
Yandaki fotoğraf, yılların nasıl hızla akıp geçtiğinin bir delili.
Peki Furkan, yeni 'Çocuklar Duymasın'da niye rol almadı?
Kendine göre haklı nedenleri olabilir. Mesela üzerine yapışan 'Havuç' etiketinden kurtulmak gibi. Ama sebebi ne olursa olsun, 'vefa' diye de bir şey var. 'Çocuklar Duymasın' ile aynı gece, yani pazar akşamları TRT 1'in dizisi 'Aslan Ailem'de rol alarak adeta nispet yapması, 'Havuç'uma hiç mi hiç yakışmıyor doğrusu...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA