Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

‘Survivor’da neler oluyor?

Daha yazının mürekkebi bile kurumadı. Ne demiştim Turabi'nin rol aldığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından hazırlatılan süt klibi için:
'Survivor'da sevincini bile kelle kopartarak yaşayan biri, çocuklar için nasıl idol olarak gösterilebilir?' Sağ olsun, Turabi beni haklı çıkartmak için yine elinden geleni yaptı. Geçen hafta 'Survivor'da kaybettiği bir yarışın ardından parkurda yer alan bütün araç gereçleri kırıp döktü.
Herkes ondan 'parkuru parçalamasını' istiyordu elbette. Ama parkuru sadece 'performansıyla' parçalamalıydı, 'vandallığıyla' değil.
Bitti mi? Hayır. Daha sonra rakip takım oyuncularına saldırıp ağız dolusu küfürler edince Acun Ilıcalı'dan beş maç oyunlara çıkmama cezası aldı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yetkililerinden ricam, 'Survivor'daki vahşi Turabi görüntüleri ile süt klibindeki görüntüleri birbiri ardına izlemeleri...
Haftanın 'kaybedenlerinden' biri de Gönüllüler takımından Hakan Hatipoğlu oldu. Gözler bağlı oynanan mendil kapmaca oyununda öksürerek yarışmacı arkadaşına yön gösterdiği ortaya çıkınca, sayı rakibe yazıldı. Ayrıca Hakan da o oyunlardan men edildi. (Yarışmanın tamamından değil.) Nagihan ise Elif ile giriştiği ağız dalaşında, "Senin ağzını yırtarım" diyerek rakibinin üzerine yürüdü. Ama 'ağır tahrik' gerekçesiyle hiçbir ceza ve uyarı almadı.
'Survivor' bu sene gerçekten de 'en'lerin yarışması oldu.
En çok da yönetimin, yarışmacılara 'en fazla hoşgörü gösterdiği' sezon olarak öne çıktı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA