Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bravo Demet Akalın!

Haberi görmemiş, duymamış olabilirsiniz. Çünkü Demet Akalın'ın boşanma davası ya da diğer meslektaşlarıyla arasında gelişen polemikler kadar medyada yer bulmadı. Demet, hınca hınç doldurduğu Bostancı Gösteri Merkezi'ndeki konserinin tüm gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışladı.
Üstelik bunu ikinci kez yaptı.
Demet Akalın'ın konser vereceği gün iki güvenlik görevlisi şehit düşmüştü.
Demet, sahnede gözyaşları içinde şöyle dedi: "Bu konseri yapıp yapmamakta kararsız kaldık. Sonunda yapmaya karar verdik. Konserimizin tüm geliri şehitlerimizin ruhlarını şad etmek, geride bıraktıklarına birazcık olsun yardım edebilmek için Mehmetçik Vakfı'na gidecek." Memlekette, şehitlerin olduğu gün konserlerini iptal eden pek çok sanatçı oldu. Onların asil tavrına da saygı duyuyorum. Ama bence Demet, bu eylemiyle benzer durumlar için yeni bir yol açtı. Hem konserini bekleyenleri mağdur etmedi, hem acısını ve saygısını ifade etme fırsatı buldu, hem de elle tutulur, gözle görülür bir 'hayır' işledi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA