Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

‘Arka Sokaklar’ı fena harcadılar

19 yıllık parlak geçmişiyle 'Arka Sokaklar', her türlü saygıyı sonuna kadar hak ediyor. Ancak yapım şirketi, bir başka dizisi uğruna 'Rıza Baba' ve arkadaşlarına haksızlık etti gibime geldi.
Erler Film'in yeni dizisi 'İkizler Memo- Can'ın Kanal D ekranlarında yayınlanan ilk bölümünde bir çocuk kaçırma vakası yaşandı. Çocuk ticareti yapan adam, alışveriş merkezinde ikiz bebeklerden birini annesinin dalgınlığından yararlanıp kaçırdı. Duruma kardeş dizi 'Arka Sokaklar' ekibi el koydu. Gelin görün ki bizim efsane ekip, çocuğu kaçıran adama bir türlü ulaşamadı. Oysa koca alışveriş merkezinin güvenlik kameraları devrede olmalıydı. (Her ne kadar olay 11 yıl önce yaşanmış olsa da, o tarihlerde bile büyük alışveriş merkezleri güvenlik kameraları ile donatılmıştı) Diyeceğim o ki, yeni diziye 'konuk' olan 'Arka Sokaklar'a hiç de 'konuksever' davranılmadı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA