Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Çağan yine yaptı yapacağını

Bir önerim var: Çağan Irmak filmleri, kuraklık çekilen yaz aylarında vizyona girsin. Çünkü öyle acıklı oluyorlar ki, memleketin nem ortalaması bir anda mevsim normallerinin üzerine çıkıyor. Ben kağıt mendil üreticilerinin yerinde olsam, 'sektöre katkılarından dolayı' Çağan'a şilt verirdim. Zira galadan çıkarken önümde yürüyen kerli ferli 60 yaşındaki adam, yanındaki arkadaşına şöyle diyordu: "Arkadaş, çaktırmadan gözlerimi silmekten filmi izleyemedim yahu..."
'Bizi Hatırla', tıpkı 'Babam ve Oğlum' gibi yine yüreklere dokunan bir baba-oğul hikayesi. Ancak televizyon sektörüne ve özellikle dizi piyasasına da son derece sert eleştiriler getiriyor. Malum, Çağan'ın son dizisi birkaç bölüm yayınlanıp erkenden kaldırılmıştı. Çağan, filmiyle sektörden fena intikam almış. Bu nedenle filmi iki kesime kesinlikle tavsiye etmiyorum; televizyon kanallarının yöneticilerine ve yitirdikleri babalarıyla ilgili kursaklarında hâlâ yutulmamış yumrular ve yüreklerinde 'keşke'ler barındıranlara...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA