Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Şeşen ve şaşan

'Amca' lakaplı sanatçı dostumuz İlhan Şeşen'i Allah korumuş. Evinde eşiyle birlikte uyurken, hırsızlar sabaha karşı içeri girip yükte hafif pahada ağır ne varsa götürmüşler. Şeşen, iyi ki uyanıp hırsızlarla burun buruna gelmemiş. Zira gazetelerin üçüncü sayfaları bu talihsiz karşılaşmaların mağduru ev sahiplerinden geçilmiyor.
Amcamıza ve eşine geçmişler olsun.
Şeşen, muhabirlere verdiği röportajda "Fakir olduğuma sevindim, çünkü hırsızlar evde çalacak fazla bir şey bulamamışlar" dedi. Eşinin ve kendisinin dizüstü bilgisayarları ile telefonlarının çalındığını belirtti, "Benim bilgisayar zaten çok ısındığı için ancak buz torbasının üzerine koyunca çalışıyordu" dedi. Haber bülteni bitti, reklamlar başladı. İlhan Şeşen, bir elektronik firmasının reklam filmini seslendirirken, üzerine basa basa "Yaşam için teknoloji" diyordu.
Hayaller reklam, gerçekler buz torbası...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA