Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yeni kurban Bülent Ersoy

Yeni sosyal medya lincinin mağduru Bülent Ersoy oldu. Vay efendim kendisini dinlemeye giden seyirciye mikrofonla nasıl vururmuş... Görüntüleri defalarca izledim. Ortada aleni bir 'taciz' var. Bülent Ersoy, yeni şarkısını ilk kez canlı söylüyor. Tüm dikkatiyle performansına odaklanmış. O sırada bir kadın yanına geliyor, ısrarla bir şeyler söylüyor, Ersoy aldırmayınca da kolundan tutup çekiştiriyor.
Bülent Ersoy da haklı olarak elindeki mikrofonla kadına müdahale edip uzaklaşmasını sağlıyor.
Ersoy, sahnede vurulmuş ve böbreğini kaybetmiş bir sanatçı. O anları yaşayan biri olarak bence az bile tepki vermiş.
Burada kusur, Ersoy'un güvenliğini sağlayan ekipte.
Bülent Ersoy, sahne konusunda son derece titizdir. Bir kemancısı bir notayı yanlış bastı mı, arkasını dönüp kaşını kaldırıp öyle bir bakar ki, adamın elleri keman telinden fazla titrer. Böylesine büyük bir güvenlik zafiyetinin sorumluları da eminim Ersoy'dan bolca fırça yemiştir.
Diyeceğim o ki, sosyal medyanın sis bulutları arkasındaki korkak cengaverleri her sabah 'Bugün kimi gömsem?' diye klavye başına oturuyor.
Görüntüleri izlemesem, sadece orada yazılanları dikkate alsam ben de "Ersoy ayıp etmiş" derdim.
Ama kazın ayağı öyle değil.
Siz siz olun, gözünüzle görmediğinize inanmayın.
Hele baktığınız yer sanal âlemse çok daha dikkatli olun. Sanmayın ve kanmayın!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA