Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bir Binnur Kaya resitali

Dedim ya, atv bu sezon dizi poligonunda attığını vuruyor. Bu kez de kimsenin dizi tutturamadığı pazar gününe Zengin ve Yoksul adlı yeni dizisini koyarak büyük bir risk aldı.
Ama görünen o ki, Zengin ve Yoksul haftanın son gününün yeni tiryakiliği olacak.
Birbirinin içine sarmalanmış iki müthiş intikam öyküsü, belli ki izleyiciyi soluk soluğa ekrana bağlayacak.
Daha ilk bölümden diğer oyunculara haksızlık ettiğim sanılmasın. Hepsinin sırası gelecek, ilerleyen haftalarda hepsini teker teker yazacağım; özellikle de hayranlıkla izlediğim genç oyuncuların müthiş performanslarını.
Ama bugün size Binnur Kaya'dan söz etmek istiyorum. Genellikle komedilerde şaşkın şavalak tipleri canlandıran Binnur Kaya için Zengin ve Yoksul, kariyer zincirinin en parlak halkasını oluşturacağa benziyor. Çünkü öyle çetrefilli, o kadar 'gri' bir karakteri oynuyor ki, bunu becerebilmek için öncelikle iyi bir altyapıya, az bulunur bir oyunculuk kumaşına ihtiyaç duyulur. Bunlar ise Binnur'da fazlasıyla var. Binnur, "dünyanın en gururlu eziği" gibi olağanüstü zor bir karakteri, müthiş bir sahicilikle ekrana seriyor. Sırf bu şahane oyunculuk resitalini izlemek için bile bu dizi seyredilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA