Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bir dedektiflik örneği daha

Artık dizi yapmak iyice zorlaştı. Çünkü ekran başında 'dedektif izleyicilerin' sayısı giderek arttı. (Bunda Yakından Kumanda Akademisi'nin de payı olduğunu düşünüyorum) Okurumuz Sefine Büyükşalvarcı da atv'nin ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'daki bir detayı yakalamış. Bu 'ibretlik' seyirci dikkatini, sektör çalışanlarının işlerinin ne denli zorlaştığını vurgulamak için paylaşıyorum:
"Yüksel Bey merhabalar, 18/04/2019 akşamı yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hünkar Hanım, Demir ile birlikte konağın balkonundan Çukurova'ya bakarak sohbet ediyorlar. Dolayısıyla konağın ön bahçesini de görüyorlar.
Sohbet bitince Hünkar Hanım salona geçiyor ve Saniye'ye neden kahvaltının hazırlanmadığını soruyor. Saniye de 'Gelin hanım bahçeye hazırlayın dedi, onun için bahçeye hazırladık' diyor. Hünkar Hanım bahçedeki masada Demir, Züleyha ve Haminne'yi kahvaltıya oturmuş olarak buluyor. Balkondan salona geçene kadarki sürede bahçeye masa hazırlanamayacağına göre, Hünkar Hanım balkondan nasıl oluyor da kahvaltı masasının hazırlandığını görmüyor?"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA