Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Milletimin isyanı

Küçükçekmece'de tecavüze uğrayan 5 yaşındaki kız çocuğunun dramı, herkesin yüreğini kanattı. Köşemize bu konuyla ilgili çok sayıda okur mesajı geldi. İşte müdavimlerimizden Haluk Zırh'ın yorumu:
"Günaydın Yüksel Bey, düşüncelerinize aynen katılıyorum. İnsana sevinecek, mutlu olacak, bayramlarını kutlayacak günler de bırakmadı bu şerefsizler. İnsanların en ufak boşluklarından yararlanarak, tecavüzler, soygunlar, dolandırıcılıklar, ne türlü şerefsizlik ararsanız var. Kanunlar mı değişir, sertleştirilir mi, bir şeyler yapılmalı. Ancak uygulayıcıların da 'vicdani' kararlar vermesi gerekiyor.

DAYANMAK ZOR
Polisimiz hayatını tehlikeye atarak; alkollü araç kullanırken insanların ölümüne, yaralanmasına sebep olanları, hırsızları, dolandırıcıları kanun uygulayıcısının önüne getiriyor. Ama maalesef duyuyoruz ki, tutuksuz yargılanmak üzere serbest veya iyi halden 6-8 ay ceza alıyor, onu da paraya çeviriyor, el sallayarak evine gidiyor. Şimdi gelin, mağdur tarafta siz olun da dayanın bu acıya..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA