Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Uslan artık deli Gönül!

Diziler 'kötü' karakterlerden geçilmiyor. Sen Anlat Karadeniz'de Vedat, bayrağı Genco'ya devretti. Çukur'un yeni psikopatı Timsah, daha öncekiler Çeto ve Mahsun'u mumla aratır oldu. Söz'de Dragan, Avlu'da Zerrin, Kardeş Çocukları'nda Cemal, Gülperi'de Eyüp... Hepsi de sanki şeytanın insan kılığına bürünmüş halleri... atv'nin büyük ilgiyle izlenen dizisi Hercai'de ise Gönül karakterine önce hepimiz çok üzülmüştük.
Sevdiği adamla formalite evliliğine zorlanmış, sonra o adam (Miran) başkasına gönlünü kaptırınca dünyası başına yıkılmıştı. Ama birkaç bölüm sonra o kırılgan, naif Gönül gitti, yerine bir 'kötülükler kraliçesi' geldi. Kocasının gönlünü çelen Reyyan'a öyle bir tuzak kurdu ki, böylesi şeytanın bile aklına gelmezdi. Adeta harakiri yaparak kendini bıçakladı ve suçu da "Beni yaraladı" diyerek Reyyan'ın üzerine atmak istedi. Vay ki ne vay!
Dizide Gönül karakterini canlandıran oyuncu Oya Unustası ise her bölümde kariyer zincirine parlak bir halka ekliyor.
Unustası, 'İntikam ateşiyle yanıp tutuşan kadın' rolünde harikalar yaratıyor. Zaten bir dizinin sevilmesinde sadece başrol oyuncularının performansı yetmez. Yan karakterler tarafından desteklenmeyen hikaye yavan kalır.
'Gönül', işte bunun için seyircinin gönlünü çeliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA