Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Milyoner olmanın sırrı...

Bir milyonluk soruyu açtırmanın sırrı bir kez daha belgelendi: Cesaret... atv'nin fenomen yarışması Kim Milyoner Olmak İster?'de cumartesi günü tarihi anlar yaşandı.
Yarışmaya Kahramanmaraş'tan katılan tıp fakültesi ikinci sınıf öğrencisi Arda Ayten, daha stüdyoya girerken kendinden emin tavırlarıyla dikkat çekti. "Buraya çekilmeye gelmedim, sonuna kadar gideceğim" dedi. Bonus saçları ve renkli papyonuyla 'sıra dışı' bir genç olduğu her halinden belli olan Arda, dediğini de yaptı. En zor soruları müthiş analitik yeteneği ve bilgi dağarcığının yardımıyla kolayca geçti. Her soruda cesaretini toplayıp riskleri göze alarak 250 bin liralık soruyu da bildi.
Sıra 1 milyon lira ödüllü soruya geldiğinde yarışmanın süresi bitti.
Gelecek bölümde Arda Ayten için 1 milyon liralık soru ekrana gelecek ve eminim yarışmanın tarihinde yeni bir sayfa açılacak. Boşuna dememişler, 'Cesaret, başarı kapısının maymuncuğudur' diye...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA