Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Barış Akarsu... Bir kez daha...

Önce, merhum Barış Akarsu'nun sevenlerinden sevgili Maral'ın mesajıyla başladım güne. Şöyle yazmıştı:
"Merhaba Yüksel Abi, yine o meş'um hafta geldi çattı. İnanır mısınız, Haziran ve Temmuz aylarından nefret eder oldum 12 yıldan beri... Bugün Barış'ımızın doğum günü ve de o körolası kazanın meydana geldiği gün. Hep dediğim gibi, Allah rızası için, unutturmayalım, hep hatırlatalım, çünkü insan unutulunca gerçekten ölür ve Barış Akarsu unutulmayı asla hak etmiyor. Sağlıcakla kalın. Maral..." Sonra Barış'ın sevgili annesi (o artık hepimizin annesi) Hatice Anne'nin mesajı ulaştı.
"Güzel oğlum, hani Van'a yardım projesini yazacaktın?" diye soruyordu.
Lösemili çocuklara, engellilere, muhtaçlara yardım için kısacık ömründe oradan oraya koşturan, gelen hiçbir 'hayrına' konser teklifini geri çevirmeyen Barış, 2007 yılında Van'a gidip bir yardım konseri vermişti. 12 yıl sonra sanatçı arkadaşları orada Barış'ın anısına bir konser vermek ve geliriyle Van'daki muhtaç aileleri bir kez daha mutlu etmeyi planlıyorlardı.
Barış... Benim koca yürekli kardeşim... 12 yıl önce gittin ama iyiliğin, güzelliğin hâlâ bu topraklarda yaşıyor, görüyorsun...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA