Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖMER KARAHAN

O şarkıda Eypio eksik...

'Ateş' albümünü çıkaran Demet Akalın, son günlerin en çok konuşulan ismi desek yanlış olmaz. 'N'apıyorsan Yap' parçasına klip de çeken Akalın, hem albümü, hem de klibi ile dikkatli gözlerin merceği altında. Tabii konu Akalın olunca eleştirmek biraz zor çünkü o hiçbir şeyden kaçınmaz, hatta iyi olması adına fazlasını ortaya koyar.
'N'apıyorsan Yap' çok güzel şarkı ama bence bir eksik var ve bu da Eypio... 'Sus ya bi, boş yapma kes!' kısmından sonra müzikte oluşan boşluk sonrasına rap cümleleri ile Eypio girseydi güzel olurdu. Belki Akalın ve kurmayları, Eypio'nun başka birçok proje de yer almasından ötürü tekrara düşmek istememiştir ancak klip Nihat Odabaşı imzası taşıyorsa tekrar maalesef kaçınılmaz olur. Yıllar öncesi Gülben Ergen'in 'Küt Küt' klibini çeken Odabaşı, bigudili saç ve maskeli yüz konseptini yıllar sonra Akalın'da da uygulamaktan kaçınmamış.
Velhasıl Eypio da burada çok şık olabilirdi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA