Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Sana bir şey olmasın Kaş

Kalkan ile Kaş arası, arabayla 20 dakika sürüyor. O yüzden Kalkan'dayım demek, Kaş'tayım demek. Tabii gece Kaş- Kalkan yolu çok karanlık ve virajlı, pek tavsiye etmiyorum. Eee hadi gelsin Kaş tavsiyeleri...
Kaş'a giderken, efsane turkuaz rengiyle ünlü Kaputaş plajını illa ziyaret etmeniz gerek. '187 basamağı iner çıkarım' derseniz, bu atılganlığınız sayesinde unutamayacağınız bir deniz keyfi yapabilirsiniz.
'Gürültülü beach club'lardan hazzetmiyorum; kafamı dinlemek, yüzmek, güzel yemek yemek istiyorum' diyorsanız, o zaman buyurun Hidayet Koyu'na...
Biraz da alışveriş derseniz; tabii ki Uzun Çarşı'ya doğru gideceksiniz. Burada en sevdiğim dükkan; peştemalleri, özel giysileri, çantaları ve yastıkları ile Papillo.
Kaş'ın bir de yepyeni bir kahvecisi var; adı Just Coffee. Çarşının sokaklarından birinde bulunuyor. Kızlarla birer buzlu latte içtik, tavsiye ederiz.
'Kaş manzaralı, leziz, sıcak ve muhabbeti bol bir meyhane arıyorum' diyecek olursanız, size Üzüm Kızı Meyhanesi derim. Günbatımını kaçırmamak lazım.
Müzisyen Aylin Aslım, kendisini İstanbul'dan Kaş'a atmış ve bir bar açmış. Gagarin, tam da Üzüm Kızı Meyhanesi'nin altında bulunuyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA