Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Önemli olan niyet, al sana online diyet

Yoksa siz hâlâ Whatsapp'ı arkadaşlarla çene çalma, iş grupları kurma, flörtleşme ya da çevrenize düzenlediğiniz etkinlikleri bildirmek için mi kullanıyorsunuz?
Biricik editörüm Eylem (Bilgiç) uzun zamandır "Nasıl zayıflayacağım?" serzenişiyle gazetede geziniyordu. Ben de kendisine diyetisyene gitmesini tavsiye ediyordum tabii ki.

FOTO ÇEK YOLLA
Dün sabah bizimki, "Ayşe, kendime online diyetisyen buldum" diye çıkageldi. Hayır yani şehrimizdeki diyetisyenlerin suyu mu çıktı? Online diyetisyen ne?
Efendim, Eylem'e göre en önemli şey zaman; "Benim diyetisyene gidecek vaktim yok" diyor. Peki neymiş bu online diyetisyen? Sosyal medyada hesabı olan, şehir, ülke gözetmeden danışanlarını akıllı telefonlarındaki Whatsapp uygulaması yoluyla zayıflatan diyetisyenlermiş.
Bizim Eylem, bulduğu diyetisyeni Instagram'dan bir ay takip etmiş, araştırmış ve pek beğenmiş. Sonra kadına başvurmuş. Whatsapp'tan tüm sağlık bilgilerini göndermiş, yaşam biçimini yazmış.
Diyetisyen de Eylem'e göre haftalık bir liste hazırlamış. Eylem her gün yediği öğünlerin fotoğrafını çekip yolluyormuş. "Kendimi hep motive ediyorum" diyor. Bakalım uzun vadede bu diyetin sonuçları nasıl olacak, merakla bekliyorum.
Online diyet, online spor, online iş, online aşk, online sohbet, online röportaj, online doktor, online alışveriş derken; bakalım daha neleri online yapacağız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA