Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Hap var mı?

Karanlık bir ortam, neresi olduğu belli değil ama koltuk takımı var; muhtemelen bir ev partisi olabilir. Şeyma Subaşı yine kendinden geçmiş bir şekilde kahkahalar atarak dans ediyor ve arkadan bir erkek sesi: "Ee hap var mı?" Başka bir erkek sesi ise "Beraber saralım" diyor. "Hap var mı" diye soran erkeğin sesi Acun'a çok benziyor. Diğer adam "Beraber saralım" demese muhtemelen Acun, ağrı kesici bir hap istiyor olurdu ve bu Instagram videosu bu kadar çok konuşulmazdı. Aynı olayla ilgili süresi uzun bir video kaydı daha varmış ama iddialara göre Acun sildirmiş.

AYIKLA PİRİNCİN...
Acun'un kötülüğünü isteyen biri içeriye bir köstebek soksaydı bile böyle bir görüntüyü elde etmek zor olurdu.
Ama videonun başkahramanı Şeyma Subaşı. Şeyma yine çılgınlar gibi eğleniyor, dans ediyor ve videonun çekildiğini biliyor, poz veriyor vs. Aslında bunlar para içinde yüzen ünlüler için bilindik manzaralar. O kadar parayı kazanıp senin benim gibi çay içip 'Survivor' izleyecek değiller ya... Asıl şaşırtıcı olan bu kadar lüks içinde yaşayan insanlar "Hap var mı?" diye sormaz, daha pahalı zevkleri olur ve yanında da "Beraber saralım" diyen adam dolaştırmaz. Meseleye bu açıdan bakınca Acun'un ağrı kesici hap isteme ihtimali yükseliyor.
Şeyma'yı 'Sosyal medyada fenomen olacağım diye her şeyi yayınlama' diye birçok insan uyarmıştı. Ee Instagram'da hayatına dair bu kadar çok şey paylaşırsan olacağı buydu! Şimdi ayıkla pirincin taşını! Herkesin özel hayatı kendine. Acun da, eşi de, arkadaşları da istedikleri gibi takılsınlar.
Tabii Şeyma'nın Instagram paylaşımlarında "Burası çok gürültülü" vs. diye şikayette bulunan üzgün çocuğa dikkat etmek şartıyla!
Normalde yaşam tarzı Şeyma gibi olan bir anne, Norveç'te falan çoktan çocuk aile kurumları tarafından gözlem altına alınmıştı! Dediğim gibi herkes dilediği hayatı yaşamakta özgür, kimse kimseyi yargılayamaz ama Acun gibi ailenin uslu çocuğu gibi takılıp Türkiye'nin en güvenilen insanı seçilip sonra da "Hap var mı hap" diye sorarsan; bu tür vakalarda haber olursun ve insanlar tarafından eleştirilirsin.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA