Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

İşte delikanlı Alman

Alman meclisinde Sol Parti vekilleri Afrin'de öldürülen teröristler için yas tuttu, terör örgütünü simgeleyen fularlarla meclise gitti.
Alman meclisinde Sol Parti Eş Başkanı Katja Kipping, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin harekatını kınadı ve Alman hükümetinin bu operasyonu kınayan bir açıklama yapmamasına şöyle tepki gösterdi: "Sizin suskunluğunuz Erdoğan'ın önünde diz çökmektir. Bu suskunluğa son verin. Türkiye ile planlanan her türlü askeri iş birliğini durdurun." Daha sonra Almanya için Alternatif (AFD) partisinin vekili Petr Bystron söz aldı ve "Türkiye, Almanya'nın terör örgütü olarak gördüğü PKK'nın uzantısı YPG ile savaşıyor. Sizin derdiniz ise Marksist PKK'lı dostlarınızın vurulması.
İllegal gruplar üzerinden para toplayıp silah alarak PKK'ya yardım ediyorsunuz" dedi.
İşin garibi, AFD sağcı bir partidir, Almanya'daki yabancıları sevmezler. Helal olsun Petr Bystron'a... Afrin'le ilgili tam kitabın ortasından konuşup solcuların PKK konusunda iki yüzlülüklerin yüzlerine vurmuş, meseleyi özetlemiş. Asıl üzücü olan, 3 milyon Türk'ün yaşadığı Almanya'da bunu söyleyecek bir Türk vekilin çıkmaması.
Türklerin oyları genelde sol partilere gidiyor ve seçilen Türk asıllı vekiller de ülkemizi kötü duruma düşürmek için ellerinden geleni yapıyor. Meseleye bu açıdan baktığınızda Petr Bystron'ın sözleri daha da anlam kazanıyor.
Teşekkürler Bystorn.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA