Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Hint yapımı ‘Çukur’!

Show TV'de yayınlanan 'Çukur' dizisi, kalabalık silahlı çatışma sahneleri ve şiddet görüntüleriyle reyting kazanan bir dizi. Hatta 'Çukur', 'Kurtlar Vadisi'ni bile geçti. Şiddetin bu kadar yoğun kullanıldığı başka bir dizi hatırlamıyorum.
Dizinin 58'inci bölümünde yaşanan silahlı çatışma sahnesi ise TV tarihine geçecek derecede absürttü. Aralarında 60- 70 metre mesafe bulunan yaklaşık 40-50 kişilik iki grup çatışıyordu. Çatışmada herkesin elinde silah vardı ve aralıksız ateş ediyorlardı. Ve aradan dakikalar geçmesine rağmen yara bile alan olmadı. Set ekibi kurşun geçirmez teneke saç ve varil icat etmiş galiba. Cüneyt Arkın bile bu kadar abartmamıştı!
Lastiğin içinden adam çıkma anı neydi öyle, gülmekten öldüm.
Yurt dışına dizi ihraç ediyoruz diye övünürken 'Çukur' ekibi, yerli dizi kalite standartlarını abartılı Hint yapımların seviyesine çekti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA