Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Trafik canavarları yandı!

İstanbul, Bahçelievler'de ambulansın önüne geçerek yol vermeyen sürücü Muhammed Efkan Yetişmiş (23) hakkında 'Trafik güvenliğini tehlikeye sokma' ve 'Görevi yaptırmamak için direnme' suçlarından dokuz aydan beş yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
İstanbul Eyüpsultan'da asker konvoyu yaparak caddeyi trafiğe kapatıp drift yapan Tolga D. adlı maganda ise sosyal medyaya düşen görüntüler takip edilerek sivil trafik ekipleri tarafından yakalandı.
Tolga D.'ye toplam 7 bin 710 lira idari para cezası kesildi, ehliyetine 60 gün süreyle el konuldu. Daha da önemlisi Tolga D. ehliyetini geri alabilmek için psikiyatri uzmanının muayenesinden geçmek zorunda.
Eskiden olsa Tolga D. ve Yetişmiş, düşük para cezalarıyla kurtulacaklardı ama yeni çıkan trafik yasaları sayesinde insan hayatını hiçe sayan bu magandalar ağır para cezaları ödemenin yanı sıra hapis cezasıyla da yargılanıyorlar. İşte budur, trafik canavarlarıyla böyle mücadele edilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA