Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Samsung Fold’da sorun var

Samsung, bu hafta uluslararası basına, test etmeleri için katlanan telefonu Samsung Fold'u gönderdi. "Ama şimdi bundan pişmanlık duyması mümkün." Bunu BBC diyor.
Çok sayıda gazeteci, test ettikleri telefonlarda ekran sorunlarıyla karşılaştığını ve sadece birkaç gün kullanımdan sonra ekranın bozulduğunu yazdı.
BBC de bunu haber yaptı.
Örneğin Bloomberg'den Mark Gurman, 'Sadece iki gün kullandım, görüntü gitti, bu nasıl olur?' diye tweet attı. The Verge'den Dieter Bohn de ekran sorunu yaşadığını belirtti.
Mark Gurman ve Deiter Bohn'un yaşadığı sorunların nedeninin ekranlarının üzerindeki filmleri kaldırması olduğu anlaşıldı. Çoğu yeni telefon, ekranlarının üzerinde koruyucu filmlerle geliyor ve kullanıcılar bu filmleri çıkarıyor. Fakat Samsung Fold'un ekranındaki filmi çıkarmamak gerekiyor.
Öte yandan CNBC'den Steve Kovach ise bu filmi çıkarmamasına rağmen sorunla karşılaştığını, henüz Samsung'dan bir açıklama alamadığını yazdı.
BBC ise telefonu kısa süre inceledikten sonra Samsung'a iade ettiğini ve bu nedenle bu sorunları yaşamadığını açıkladı.
Samsung Fold, Türkiye'de de beş kişiye yollandı. Bakalım bu beş kişi ne yorumlarda bulunacaklar? Eğer sorun yaşarlarsa açıklama yapacaklar mı? Ve en önemlisi, telefonları geri yollayacaklar mı?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA