Mersin'in Toroslar ilçesinde başıboş köpeklerden kaçan 2 çocuğa yoldan geçen otomobil çarptı. Yaralanan 2 çocuktan birinin durumunun ağır olduğu belirtildi. Başıboş köpekler dehşet yaratmaya devam ediyor. Saldırganlıklarıyla birçok kişiye zarar veren sahipsiz köpekler, bu kez de 2 küçük çocuğu kovalaması sonucunda, araba çarpmasına neden oldu.

Toroslar ilçesinde meydana gelen olayda, başıboş köpekler, yoldan karşıya geçmeye çalışan refüjdeki çocukları kovaladı. Korkuyla köpeklerden kaçan çocuklar, yola fırladı. Çocuklardan 7 yaşındaki Ö.E.G. ve 9 yaşındaki H.Ç'ye otomobil çarptı.

Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralı çocuklardan Ö.E.G'nin hayati tehlikesinin bulunduğu, H.Ç'nin ise ayağının kırıldığı belirtildi.