Sosyal medyada kolay ve düşük kalorili tarifler paylaşan bir yemek kitabı yazarı, kızarmış yumurtaları "her seferinde mükemmel" yapmanın şaşırtıcı derecede basit bir yolunu anlattı. Üstelik bu tarifte hiç yağ kullanılmıyor!
Klasik sahanda yumurta tarifine farklı bir bakış getiren şef, tavanın içine yumurtayı kırdıktan sonra yağ yerine bir miktar soğuk su ekliyor. Ardından kapağı kapatılan tavada yumurtalar kısa sürede pişiyor.

Bu yöntemle hazırlanan yumurtalar ise hem çok daha lezzetli hem de hafif oluyor.
Yöntemi uzun süredir kullandığını belirten yemek kitabının yazarı, bunun her seferinde aynı sonucu almasını sağladığını anlattı. Sağlıklı bir beslenme planı izlemeyenlere bile "yağsız pişirmeyi deneyin" çağrısında bulundu.
Kısa sürede binlerce izlenme alan videonun ardından kullanıcılar da olumlu yorumlarını paylaştı. Bir izleyici, "Yumurtalarım mükemmeldi, teşekkürler!" derken, bir diğeri "İlk kez gördüğümde denedim, o günden beri hep bu yöntemi kullanıyorum!" yorumunu yaptı.