Astrolog Ayça Koçak
Astrolog Ayça Koçak
2 Mart Balık Yeni ayı: Bu 3 burcun yıldızı parlayacak!
01.03.2022 | Salı
2 Mart günü balık burcunda yeni ay gerçekleşiyor, Jüpiter gezegeni ile kavuşum yapacak olan balık burcu yeni ayının odak noktası spiritüel konular, şifalanma, arınma dikkati çekecektir. Balık burcu dediğimizde ilk akla gelen arınmadır. Duygusal kararların, hassas gündemlerin içersinde buluruz kendimizi… Duygularımız ile mantığımızın çatışmasına sebep olur. Okyanusta kaybolmuş gibi hissederiz her şeyi abartılı şekilde düşünür hayallere dalarız…

Balık burcunun yönetici gezegeni Jüpiter ve Neptün'dür bu sebeple Jüpiter balık konumu oldukça olumlu etkiler yaratacaktır. Jüpiter; büyütme enerjisi verir, iyiyi de kötüyü de olduğundan daha fazla hissetmemizi sağlar. Şifalandırma ve bereketlendirme söz konusu olacaktır. Su grubu burçların bu Balık yeniayı ile yıldızı parlyacak (Balık, Akrep, Yengeç). Balık burcu dediğimizde ilk akla gelen ve dikkat etmemiz gereken sağlık sorunları; Ayaklarda hassasiyet, tırnak sorunları, vücudun su toplaması, kilo alma sorunları, soğuğa karşı hassasiyet, sindirim sistemi sorunları ve bağırsak hassasiyetleri çoğalabilir.

Doğum haritalarınızda aldığınız etkiye göre yorumlamalar değişmektir. Türkiye'nin doğum haritasında yeniay Türk aşısının kullanımı ve bulunan ilaçların fayda etmesini ön plana taşımaktadır.

Burcunuza ve yükselen burcunuza göre 2 Mart Balık Yeni ayı gündemimize nasıl etkilerde bulunacak?


Koç ve Yükselen Koç Burçlarını Neler Bekliyor?

Balık'taki yeni ay Koç burçlarına, dengede kalmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha öğretecek. Ani kararların, düşünülmeden konuşulan her kelimenin önlerine çıkacaklarını bilmeliler ve mantık duygu çatışmasına girmemeliler. İlişkiler bu dönemde kafanızı oldukça meşgul edecek özellikle evli bir koç burcuysanız eşiniz hakkında gündeminiz artacak fazla fedakarlık vefasızlık mı getiriyor diye sorgulayacaksınız… Bekar bir koç burcuysanız kariyeriniz sayesinde yeni aşkınızla tanışabilirsiniz diyor gökyüzü.

Boğa ve Yükselen Boğa Burçlarını Neler Bekliyor?

Balık'taki yeni ay Boğa burçlarına, paranın önemini hatırlatacak ve para kazanma hırsını gündemine taşıyacaktır. Boğa burçları maddi anlamda kendini güvensiz hissettiğinde kabuğuna çekilir ayrıca sosyal çevrelerinde olup bitenleri mantık süzgecinden geçirebilir ve girdiğiniz kalabalık ortamlardaki kişilerin yaptığı konuşmaları irdeleyebilirsiniz. Mutluluğunuzu çekemeyen veya size mutsuzluk getiren kişileri hayatınızdan eliyorsunuz. Bekar boğa burçları kısa seyahatler esnasında yeni aşklara yelken açmaya çalışabilirler ama bunun kalıcı olması için gereken zemini hazırlamaları gerekmektedir.

İkizler ve Yükselen İkizler Burçlarını Neler Bekliyor?

Balık'taki yeni ay İkizler burçlarına, iş ve kariyer anlamında güzel etkilerle geliyor.. Uzun zamandır işsiz veya kariyerinizde belirsizlik duygusuyla baş etmeye çalışıyorsanız hazır olun yoğun bir gündem sizi bekliyor. Ailenizden, yakınlarınızdan ameliyat geçiren sağlık sorunları olan kişilerden şifa haberleri alacaksınız. Gergin ortamlardan uzak durun ve enerjinizi sabote eden kişilerle aranıza mesafe koymaya özen gösterin, odak noktanıza işinizi alın ve tüm gücünüzle mücadele edin gökyüzü sizi destekliyor, ümitsizliğe kapılmayın.

Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçlarını Neler Bekliyor?

Balık'taki yeni ay Yengeç burçlarına, yükseköğrenim ve eğitim alanında destek sağlıyor. Su grupları yeni aydan oldukça olumlu etkiler hissedecekler, ilahi bir hak edişle şimdiye kadar ektiklerinizi biçmeye hazır olun. İkili ilişkilerinizde kararsızlıklarınız son bulmalı ve ciddi kararlar almalısınız. Tamam mı? Devam mı? diyor gökyüzü. Hakkınızda hayırlı olan kişiler hayatınızda kalsın.. Ayrıca medya, ithalat ihracatla ilgilenen bir yengeç burcu iseniz, işlerinizdeki yoğunluk artacak ve başarılı olmanız için zemin hazırlayacaktır. Ailevi konularda ise kararsız ve alıngan davranmamaya özen gösterin.

Aslan ve Yükselen Aslan Burçlarını Neler Bekliyor?

Balık'taki yeni ay Aslan burçları, yeni yatırımlara hazır olun… Şimdiye kadar risk alamadığınız konular gözünüze daha denemeye değer gelecek. İş ortaklıklarına hazır olun. Çalıştığınız iş yerinde hakkınızı alamıyorsanız hukuksal açıdan hakkınızı aramanın tam zamanı. Maddi konulardaki belirsizlikler sizleri kaygılandırıyor olabilir ve kredi çekmek istiyor olabilirsiniz bunun içinde adımlar atabilirsiniz. Miras konularında bekleyişi olan aslan burçları lehinize gelişmeler olabilir hazır olun…

Başak ve Yükselen Başak Burçlarını Neler Bekliyor?

Balık'taki yeni ay Başak burçlarına, Aşk getiriyor desek heyecanlanır mısınız? Kalbi boş olan başak burçları eğitim alanlarından ve iş seyahatlerinden ruh eşlerini bulabilirler. Birçok bekar başak bu yeni aydan sonra evlilik hazırlığı içerisine girecek. İmza atmak gündeminizde olacak bu yeni bir proje sözleşmesi olabilir veya evlilik olabilir. Bu imzadan sonra her şeyin farklı olacağı süreçlerden geçiyorsunuz. Maddi açıdan ise elinizdekileri daha fazla değerlendirmelerin yolunu bulmalısınız.

Terazi ve Yükselen Terazi Burçlarını Neler Bekliyor?

Balık'taki yeni ay Terazi burçlarının, çocuklarının sağlığını gündeme taşıyor. Bu süreçte biraz daha dikkatli olmakta fayda var. Aşk ve ilişkilerde uzun zamandır anlatmak ve netleştirmek istediklerinizi sonuca kavuşturacaksınız. Merkür ve Satürn beşinci evinizde kavuşuyor ilişkileriniz ciddileşiyor. Bazı terazi burçları yeni ev arayışına girebilir taşınmaları söz konusu olabilir. Beklenmedik para gelişleri mutlu olmanıza olanak sağlayacaktır.

Akrep ve Yükselen Akrep Burçlarını Neler Bekliyor?

Balık'taki yeni ay Akrep burçlarına, evli akrepler bekledikleri çocuk haberini alabilirler uzun zamandır çocuğu olmayan ve bu konuda çok mücadele veren ailelerin yüzünü güldürecek gökyüzü. Yıllardır ilişkisi olan bir akrep burcu isen ve bir türlü partnerinden beklediğin teklifi alamıyor isen bu süreçte kendini geri çekiyor oluşun partnerini telaşlandıracak ve bir karar vermek durumunda kalacak. İş hayatınızın da stratejik olayların kurbanı olmamaya özen gösterin özel ile işi karıştırmayın.

Yay ve Yükselen Yay Burçlarını Neler Bekliyor?

Balık'taki yeni ay Yay burçlarına, Para evlerinde gerçekleşen kavuşum yeni kaynaklar kazandıracak. Döviz yatırımlarında mantıklı davranmak uzun vadede olumlu etkiler getirebilir. Yeni bir mülk edinebilirsiniz. İş gündeminiz çok yoğunlaşacak, ikili ilişkilere vakit ayırmakta zorlanabilirsiniz. Hayallerinize ve hedeflerinize yoğunlaşın. Aile üyelerine vakit ayıramadığınız için aileniz şikayetçi olabilir ay sonuna doğru ailenize daha çok vakit ayırmanız önem taşıyabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçlarını Neler Bekliyor?

Balık'taki yeni ay Oğlak burçlarına, sorumlulukları ağırlaşan ve bazı cevapsız sorularla mücadele etmekle uğraşan oğlak burçları kendileriyle alakalı radikal kararlar verebilirler. İlişkilerinizde daha hassas olacağınız günler yakındır. Kardeşlerinizle alakalı gündeminiz hız kazanıyor onların hayatındaki olumlu gelişmeler sizi de heyecanlandıracak. Parasal sıkıntılarla ilgili çözüm bulmaya yönelik adımlarınız sosyal çevrenizde karşılıksız kalmayacak ve destek göreceksiniz.

Kova ve Yükselen Kova Burçlarını Neler Bekliyor?

Balık'taki yeni ay Kova burçlarına, içsel dönüşümleri ve istedikleri özgürlüğü kazanmalarında olanak tanıyacak nitelikte. Bakış açınız değişiyor, odak noktanıza yeni konular giriyor. Zekanızın uçsuz bucaksız derinliklerinde yeni fikirler ortaya çıkacak ve bu fikirlerin hayatınıza yansıması psikolojik açıdan toparlanmanıza neden olacak. Kendinizi daha iyi ifade edecek ve yeni ortamlara gireceksiniz. Statünüz yükselebilir. Sağlığınıza ekstra özen göstermelisiniz.

Balık ve Yükselen Balık Burçlarını Neler Bekliyor?

Balık'taki yeni ay Balık burçlarına, ışıldamaya hazır mısınız? Gökyüzü adeta sizin için sırlı olaylar taşıyor. Bilinmeyenin bilinmesi, arınmak, şifalanmak, yeniden başlamak ve sınır tanımamak için hazır olun. Meditasyon, dua , spiritüel konular bu dönemde yapmanız gereken size fayda getirecek unsurlardır. Düşüncelerinizi olumluya kanalize etmeli, kaygılanmalardan uzak durmalısınız. Bu dönemi en verimli şekilde değerlendirip tüm hedeflerinizi emin adımlarla gerçekleştirmelisiniz. Adaletli ve bağışlayıcı olursanız gökyüzü size hediyeleriyle yeni gelişmeler sunuyor.

SON DAKİKA SON DAKİKA