İzel Çelebi
İzel Çelebi
Cüretkar bir tarza hazır mısınız? 2021-2022 kış modasının çarpıcı detayları
21.02.2022 | Pazartesi
"Henüz kış bitmiş değil, ilkbahar trendlerine geçiş yapmadan önce kış trendlerini koşup yakalayalım… Kombinlerinizde cüretkar bir tavır takınmayı sever misiniz? "

Yaratıcı olduğu kadar iddialı olmayı da başarabilen trendler hem zamansız parçalarla hem de cüretkar görünümle kendini ortaya koyuyor. Dönem parçalarıyla kendini revize eden moda dünyası, trendleriyle göz kamaştırıyor. Güneş, bahar etkisini göstermeden trend notları alınsın o zaman.

PATLAYAN ŞEKER

Bu sezon renkler, kombinleri adeta patlatıyor. Kış günlerinde enerjimizi yükselterek, kendimizi yenilemenin güzelliği burada…

Renklerin en canlısıyla iddialı kombinler sokak stilinde ''Ben buradayım!" demek isteyenlerin destekçisi. Özellikle Pantone'nin koleksiyonları ilham verici güzellikte.

TRİKO SICAKLIĞI

Kışın soğuk günlerini trikosuz düşünemeyenlerin en sevdiği trend…

Çizmelerde de görmeye alışkın olduğumuz triko detaylar, duru bir şıklık isteyenlerin taleplerini kusursuzca karşılarken konfor alanından çıkmak istemeyenler için de rahatlığı vadediyor. Özellikle son yıllarda salaş giyinmenin rahatlığına alışmışken bunu neden sokak stiline dönüştürmeyelim ki? Triko takımları tek renk ya da tonsürton kombinlemek ise sizin zevkiniz.

SÜVETER

Süveter bu senenin en çok sevilen parçalarından biri desek çok da doğru bir tespit yapmış oluruz. Maskülen giyim tarzını benimseyenler için mükemmelden hallice trend bir parça. 90'ların modası yenilikçi tarzıyla tekrar sahalarda! İster gömlek isterseniz de basic siyah/beyaz tişörtlerinizle kombinleyebilir, hem sıcak hem de cool bir görünüme kavuşabilirsiniz.

LİLA İDDİASI

Monokrom tarza etkileyici hava katmak için tercihiniz liladan yana olsun. Soft renk severler için iddialı bir stil önerisi. Duruşunuza ciddiyet katmak için kolayca maskülen bir görünüme kavuşabilen lilanın en sevdiği ise silver aksesuar detaylarıyla zenginleştirilen kombinler.

ZAMANSIZ EKOSE

Bir parça hem zamansız hem de en trend parça nasıl olabilirin cevabı EKOSE! Hemen hemen her sezon trendlerde top 10'da olmazsa olmaz. Hayatımızdan çıkıyormuş gibi görünüp farklı yorumlarla geri dönen ekose, pantolonlardan gömleklere ve hatta çantalardan ayakkabılara ilham vererek göz zevkimizi nirvanaya çıkarıyor.

UÇUŞAN PİLELER

Yine bir zaman yolculuğuna çıkıyoruz…

Elegan görünümlü pile etekler, kulağa hoş geliyor. Kombin yapmakta zorluk çekenler Christian Dior' dan yüksek dozda ilham alabilir. Pileli eteklerin en iyi partneri ise oversize ceketleriniz! Bu ikili adeta sofistike görünümün çanlarını çalıyor. Kombini tamamlamak için seçeceğiniz ayakkabılar ise tam bir anahtar, kombininizin adresini değiştirmek için ayakkabılarda değişiklik yapmak yeterli olacaktır. Günlük kombininizle date çıkmak için ufak bir ayakkabı değişikliği yapabilir, bir anda havanızı konuşturabilirsiniz.

TONSÜRTON

Stil sahibi görünümün öncülerinden olan tonsürton kombinler iddiasız bir iddia peşinde…

Bu tarz full look kombinler adeta kurtarıcı olma özelliğini her daim taşıyor. Risksiz olduğu gibi bir o kadar da cool bir kombin, net!

UZAY YOLU

Uzay yolu denilince akıllarda tek bir renk, silver!

Özellikle Dolce&Gabbana, Balmain gibi isimlerden oldukça fütüristtik tasarımlar görüyoruz. Metalik detaylarla dolu bir kombin kulağa nasıl geliyor? Sınırları aşıyoruz, uzay yolculuğuna hazır mısınız?

Bahar henüz içimizi ısıtmadan kış looklarına doymak için çanlarımız çalıyor, trendleri yakalayın…

Modayla kalın…

https://www.instagram.com/izelcelebi.lgn/

SON DAKİKA SON DAKİKA