Türkiye'nin en iyi haber sitesi

EMRE AKÖZ

Ersun Yanal'ın sözleşmesi

Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakçı şöyle demiş: "Federasyon çatısı altındaki hocalarla yapılan sözleşmeleri gözden geçireceğiz, dört yıllıkları iki yıla indireceğiz." (Zaman, 6 Ağustos)
Diğerleri bir yana... Bence A Milli Takımı yöneten hocayla 'yıllık' değil, 'dönemsel' sözleşme yapılmalı. Örneğin Ersun Yanal takımı 2006 Dünya Kupası grup maçlarında yönetir. Grubu geçersek ne ala; şampiyona sırasında da takımın başında olur. (Eğer gruptan çıkamazsak otomatik olarak istifa etmiş sayılır...)
2006'da nasıl bir sonuç alırsak alalım, dünya şampiyonu dahi olsak, hocanın görevi turnuvanın sonunda yine otomatik olarak biter. Arzu edilirse yeniden göreve getirilir.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.