Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRE AKÖZ

Aman ne şirin...

Tarih: 11 Nisan. Helikopter kazasında ölen Büyük Birlik Partisi Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun tartışıldığı İskele-Sancak programı sabaha karşı 02.00 sularında bitiyor.
Konuklar: Taraf yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, eski savcı Gültekin Avcı, televizyoncu Mehmet Ali Önel ve BBP yöneticisi Kemal Yavuz.
Bu arada Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Mustafa Kayatuzu, "Kemal Yavuz'u almaya geldim" diyerek Kanal 7 binasına giriyor.
Sohbet ederek koridorda ilerleyen konuklara yaklaşan Kayatuzu, Kütahyalı'yı yumruklayarak yere düşürüyor.
Birilerine telefon edip "Siz gelmeyin, ben indirdim" dedikten sonra da kaçıyor.

***
Tarih: 23/24 Nisan gece yarısı. Ergenekonculuktan tutuklu Mustafa Balbay'a destek veren Mehmet Ali Birand, konu Kütahyalı olunca meslektaş dayanışmasını unutuveriyor.
32 Gün programında Kayatuzu'nu da ağırlayan Birand, saldırıyı önemsizleştirmek istercesine o tanıdık 'şirinliklerini' sergiliyor.
Şaşırıyor muyuz? Hayır. 28 Şubat darbe sürecinde kendisine yapılan haysiyetsizlikleri gönül ferahlığıyla unutuvermiş bir kişinin, başkasının derdini hafifsemesinden daha normal ne olabilir?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA