Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRE AKÖZ

Müzik ziyafetleri

Geçen hafta iki müzik ziyafeti çektik kendimize: Biri konser, diğeri CD şeklinde...
Cuma akşamı İstiklal Caddesi'ndeki Borusan Müzik Evi'nde, Kerem Görsev Üçlüsü (basta Kağan Yıldız, davulda Ferit Odman) ile Sedef Erçetin'in caz konseri vardı.
Erçetin esaslı bir çello sanatçımız. Uzun yıllar yurtdışında yaşadı. Önemli sanatçılarla çalıştı. (Yaklaşık bir yıldır Lale Plak'ın sahibi Hakan Atala ile evli olduğunu o akşam öğrendim.)
Program yoktu. Ben ilk parçayı Saint-Saens, ikincisini ise Cole Porter bestelerinin yorumları sandım. Meğer bütün besteler piyanist Kerem Görsev'inmiş.
Meraklısı Görsev Trio'nun, Londra Filarmoni Orkestrası ve saksafoncu Ernie Watts ile birlikte yaptığı "Therapy" adlı albümünü alırsa, pişman olmaz.
Kadıköy'ü ruh ve mekân olarak hiç ama hiç anlamamış olduğu için yönetmen Tolga Örnek'in Kaybedenler Kulübü filmini kızarak izlemiştim.
Övgüye değer olan sadece Rıza Kocaoğlu'nun oyunculuğu ve müziklerdi. (Radyo sohbetleri ise zaten efsanedir; senaryo becerisi bile gerektirmez.)
Geçenlerde albüm çıktı. Hemen alıp dinledim. Evet, müzikler gayet iyi!
Can Gox, Cavit Ergün, Erdem Tarabuş ve Gülce Duru harika bir iş çıkarmışlar. Yetenekleri parmak ısırtıyor!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA