Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRE AKÖZ

Kabinenin komedyeni

Ben size gerçek hayatın, mizah metinlerinden daha komik olduğunu söylemedim mi? Bakın, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ne diyor:
"Viyana'da Türk hemşerilerimle buluştuk ulu ağaçların altında.
Ağaç çok büyük, gövdesi kalın çınar ağacı gibi. Orada bir şey anlatırken o ağacı da kullanmak istedim. Hava güneşliydi ve 'Güneşten korunmak için çınar ağacının gölgesine oturduk' dedim. Ama o ıhlamur ağacıymış.
Orada ağacın etüdünü yapacak değilim. Sonuçta önemli olan ağaçtır. Bir hemşerimiz de gayet iyi niyetle 'Sayın bakanım çınar değil ıhlamur ağacı' dedi.
Bir kısım medya bu bölümü alıp 'İçişleri Bakanı bir kez daha karıştırdı' dedi. Ben iki ağacı alıp karıştırmış değilim ki. O ağaç buradaki ıhlamur ağaçlarından daha büyük ve kalın gövdeli bir ağaçtı. Ağacı filan suçlamıyorum burada.
Birileri 'ağacı suçladı' diyebilir şimdi. Alıştım bunlara artık bazı şeyleri öngörebiliyorum. Burada çok gülünç duruma düştüler."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA