Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRE AKÖZ

Sönük bir yılbaşı?

Nedense bu kez yılbaşı sönük geliyor. Her yıl pek cıvıltılı olan Bağdat Caddesi'nde sadece Vakko mağazası özenle ve gayet görkemli biçimde süslendi.
Ahşap konaktaki mağazadan, yoldan geçenlerin üzerine minik kar taneleri bile üfleniyor. Ne zaman gitseniz, üç beş kişi önünde fotoğraf çektiriyor. Diğer mağazalar ise olayı geçiştirme havasında.
Hemen birileri "Efendim AKP iktidarı..." diye laf çakmaya başlayacaktır... Saçma! Böyle durumlarda karşılaştırma yapmak gerekir...
Geçen yılı hatırlıyorum: Yine AK Parti iktidardaydı ve biz "Plastik çam ağaçları süslemeli mi, süslememeli mi" diye köşelerde tartışmıştık...
Çünkü düşük maaşlı satış görevlileri bile, plastik çamlar satın alıp süsleyerek, çalıştıkları işyerlerine neşe ve umut katmışlardı. Ben bu davranışı olumlamıştım. Bazı yorumcular ise Hıristiyan âdeti diye karşı çıkmıştı.
Peki, bu kez ne oldu da yeni yıl heyecansız karşılanıyor? Coşku nerede? Enerjimiz niye düşük? Eksik olan ne?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA