Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRE AKÖZ

Feyzioğlu ve Yıldırım

Türkiye'deki en önemli hukuki sorunlardan biri... Devlet memuru olan hâkim ve savcıların, bir blok oluşturmasıdır (en güzel örnek HSYK). Bu durum, iddia (savcı) makamını güçlendirirken, savunmayı (avukat) zayıf bırakır. Baro Başkanı Metin Feyzioğlu, Danıştay'daki konuşmasında depremzedeler yerine, vakıf olduğu ve bizzat yaşadığı bu tip sorunlara değinseydi, ne iyi olurdu. Siyasetçiye had bildirme sevdasıyla öyle bir kulvara girdi ki... Artık savunmanın sorunlarından söz etse de dinleyen olmayacak.
Pazar akşamı 20.00 sularında merakla açtığım FB-TV'yi, kupa töreninin bitmesiyle 22.50'de sinirlenerek kapadım. Kimi Türkçe, kimi İngilizce konuştu, köpek havladı; bir tek Teknik Direktör Ersun Yanal'a mikrofon tutulmadı, söz verilmedi. Onu anons edildiğinde bir gördük, bir de havaya kaldırılan kupanın ucundan tutarken. Aziz Yıldırım'ın, başarılı hocaları, "Ben olmasam, takımı şampiyon yapabileceğinizi mi sanıyorsunuz" diye küçümsediğini biliyoruz ama bu kadarı da olmaz ki.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA