Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRE AKÖZ

Böyle başkana, böyle F.Bahçe

Alex Ferguson, Manchester United'ın başına 1986'da geçti, 2013'te ayrıldı. 27 yıl boyunca takıma kazandırdığı kupaların haddi hesabı yok. Üstün başarısı sebebiyle "sör" unvanı verildi.
Ferguson gittikten sonra ManU bocalamaya başladı. Eski enerjisi, uyumu, gücü kalmadı.
Futbolcular mı kötüydü? Hayır. Sadece başlarındaki hoca değişmişti. Parlak günlerine dönmesi zaman alacak.
Tek örnek Ferguson değil elbette... Dünya futbol tarihi böyle hocalarla dolu... Oyuncular elbette çok önemli. Seyirci onları seyrediyor.
Hocayı değil. Ancak teknik direktörsüz de olmuyor işte.
Peki, Fenerbahçe geçen yıl şampiyon olurken başındaki teknik direktör kimdi? Ersun Yanal... Başkan Aziz Yıldırım, Ersun Hoca'yı gönderirken ne dedi? "O mu şampiyon yaptı takımı?"
Fenerbahçe'yi şampiyon yapanın tam da Ersun Yanal olduğu pazar akşamı net olarak anlaşıldı.
Gün geçtikçe iyileşip kişilik kazanacağına...
Başkan Aziz Yıldırım'ın, pardon İsmail Kartal'ın teknik direktörlüğünde giderek bozulan, ahengini, enerjisini, azmini kaybeden takım, fark yemekten zor kurtuldu.
Koskoca Fenerbahçe maç boyunca sadece bir tane gollük pozisyon yakaladı: O da 90+3'te yani maç biterken uzatmalarda... Dikkatinizi çekerim: Önemli olan yenilmek değil. Kaybettiği nice maçtan sonra takım havaalanında alkışlarla karşılanmıştır. Niye?
Çünkü iyi oynamış, gelecek için umut vermiştir.
Koskoca Fenerbahçe, "Teknik direktörün ne önemi var" diye düşünen bir Başkan tarafından yönetiliyor. Vah vah!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA