Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRE AKÖZ

Eyvah 'dron' geliyor

Arnavutluk ile Sırbistan geçen gün Fransa 2016 için karşılaştı. Arnavut taraftarlar, bayraklarını bir dron ile stat dışından saha üstünde uçurunca, ortalık birbirine girdi, karşılaşma tatil edildi.Frenkler, insansız hava araçlarına "dron" (Drone: Yaban arısı) adını veriyor. Bunların askeri olmayanları, yakında gündelik hayatımıza paldır küldür girecek.
Amazon firması geçenlerde bir dron firmasını satın aldı. Niye? Çünkü firmanın internet üzerinden sattığı ürünlerin yüzde 85'i iki buçuk kilonun altındaymış.
Amazon'un sahibi Jeff Bezos, ürünleri müşterilere dronlarla iletmeyi planlıyor. Faraza balkona çıkacaksınız, bir dron gelip bir- iki saat önce ısmarladıklarınızı elinize tutuşturacak. Arkadaşlarıma dronların önemini anlatmaya çalışıp duruyorum. Azı zaten biliyor, bazıları uyanıyor, çoğu uyumayı tercih ediyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA