Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRE AKÖZ

Sevgi dolu bir aday

Bağımsız milletvekili adayı Saadet Yılmaz'ın propaganda ilanını gördüm dün bir gazetede... Kendisini tanımam. Fotoğrafına baktım; sempatik bir hanım.
İstanbul Birinci Bölge'den (Kadıköy, Üsküdar, Beykoz, Kartal, vs) aday olduğu için ilgilendim ilanla. Çünkü ben de o bölgede oy kullanıyorum.
Epey yazı vardı ilanda. Saadet Hanımın niye milletvekili olmaya çalıştığını anlamaya çalıştım. Acaba Meclis'e girdiğinde neler yapacaktı?
Verdiği mesajlar özetle şunlardı: Bizden biriymiş... Sesimiz olacakmış... Çocukların güvende olacağı, yasaların herkese uygulanacağı, herkesin herkese saygı gösterdiği bir Türkiye için çalışacakmış... Kalbi sevgi doluymuş...
Bunlar güzel sözler; kulağa hoş geliyor... Ama Saadet Hanımın, Meclis'te ne yapacağını hâlâ anlayabilmiş değilim. Orası kanunların yapıldığı yer olduğuna göre Saadet Yılmaz hangi kanunların çıkması için uğraşacak? Belli değil... Türkiye'nin ve Birinci Bölge'nin hangi sorunlarını gündeme getirecek? Belli değil. Hangi tür kanunları destekleyecek? Belli değil.
Bugün hararetle tartışılan Başkanlık Sistemi konusunda tavrı nedir? Belli değil. Nükleer santrallerin kurulmasını destekliyor mu? Belli değil.
Sadece bağımsızlar değil, partili milletvekilleri de seçim döneminde mangalda kül bırakmıyor. Ancak somut vaatler duyamıyoruz.
Hadi partili adaylar genel başkana bağımlı... Peki ya bağımsızlar? Hiç olmazsa onlar kayda değer bir şeyler söylesin! Çok şey mi istiyorum?
Not: Yukarıdaki yazı, "Ay ne harika; Türkiye'nin en büyük gazetelerinden birinde benden bahsedildi" denilmesi için yazılmadı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA