Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ENGİN ARDIÇ

Dinle küçük adam

"Cumhurbaşkanı cinayet bile işlese dokunamazsınız" dedim ya, birisi "dikta istediğimi" sanmış... "Hangi kanuna, hangi mevzuata dayanarak işlem yapabilirsiniz?" demek istemiştim, anayasa bütün yasaların üstünde olduğuna göre... (Türkiye'de bir yazı yazılır, sonra "onu değil şunu dedim" diye bir yazı daha yazılır.)
Hadi sen de yazabiliyorsan hayali bir senaryo yaz, okuyalım: Masal bu ya, bir cumhurbaşkanı adam öldürüyor... Adı Kenan da olabilir, Süleyman da, Necdet de, hiç farketmez. İstersen Ekmeleddin olsun.
Onu kim nasıl tutukluyor? Hangi savcı nasıl soruşturuyor? Hangi mahkeme nasıl hüküm veriyor? Köşkten derdest edip mi götürüyorlar Celal Bayar gibi?
Şimdi gelin de Orson Welles'in o ünlü sözünü hatırlamayın: "Hayatım boyunca enerjimin ve yeteneklerimin ancak yüzde 2'sini kullanabildim, geri kalan yüzde 98 küçük insanlarla itişmekle geçti!"

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA