Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ENGİN ARDIÇ

Çok korktuk şimdi

Size bir liste vereceğim, ister baştan sona dikkatle inceleyin, isterseniz şöylece bir göz gezdirin, içlerinde, "tanıdığınız" demiyorum, uzaktan yakından adını şöyle bir duymuşluğunuz olan kimse varsa bana bildirin.

Listeyi yapan kıro vatandaş bunların soyadlarını değil küçük isimlerini alfabe sırasına göre dizmiş, bunun için de o yarmanın yerine ben özür diliyorum...

***

Abdullah Aydın, Adil Yalçın, Ahmet Yıldız, Akan Çelik, Ali Çerkezoğlu, Ali Ergin Demirhan, Ali Mert, Ali Özyurt, Ali Yiğit, Alper Dizdar, Arzu Çerkezoğlu, Aslı Erdoğan, Ayhan Erdoğan, Aynur Ermiş, Ayşegül Tözeren, Baki Düzgün, Barbaros Tantan, Barış Atay, Can Soyer, Cihan Uzunçarşılı Baysal, Cihan Ziya Tuğal, Coşkun Canıvar, Deniz Dülgeroğlu, Deniz Kıyafet, Dilek Tunalı, Doğan Halis, E. Ahmet Tonak, Emine Girgin, Emre Gürcanlı, Eriş Bilaloğlu, Erkin Özalp, Ertan Yılmaz, Esra Sert, Faruk Eren, Ferda Koç, Fergül Yücel, Funda Başaran, Gazi Çağlar, Gül Köksal, Gülendam Şan, Gülsüm- Sami Elvan, Gürsel Kaya, Hakan Mıhçı, Halis Koç, Haluk Yurtsever, Hamide Yiğit, Hande Arpat, Hasan Demir, Hayri Erdoğan, Hüseyin Demirdizen, Hüseyin Kargın, İbrahim Eke, İbrahim Kara, İbrahim Ulutaş, İlhan Akalın, İlhan Yiğit, İlkay Akkaya, İmre Azem, İnönü Alpat, Işıtan Gündüz, İsmet Akça, Kasım Akbaş, Kemal Aytaç, Mahir Ulutaş, Mehmet Ali Levent, Mehmet Ümit Erdem, Merih Cemal Taymaz, Metin Bakkalcı, Metin Çulhaoğlu, Metin Özuğurlu, Mücella Yapıcı, Murat Kocaman, Mustafa Görkem Doğan, Mustafa Peköz, Mustafa Sönmez, Neriman Usta, Nihal Kemaloğlu, Nuray Yılmaz, Nurdan Çaypınarlı, Osman Köse, Özgür Urfa, Özlem Yılmaz, Pınar Hocaoğulları, Savaş Al, Sayat Tekir, Sema Solaklı, Şebnem Oğuz, Serdar Aslan, Şinasi Dursun, Tahsin İşbilen, Taner Gören, Tayfun Budak, Tuncay Çelen, Yaşar Ayaşlı, Yıldız İlhan, Yusuf Doğan Çetinkaya, Zafer Ayden, Zeynep Çelik, Ziynet Özçelik, Zuhal Çetin Özkan.
***

Bunlar "aydınlar" oluyorlarmış. Aydın Doğan'ın askerleri öyle diyorlar.
Bunların hangi entellektüel alanlarda "temayüz" ettiklerini umarım açıklarlar bir zahmet...
Yoksa "aydınlar" diye sallayınca iş daha bir ciddiyet mi kazanıyor, kamuoyu daha mı çok etkilenecek? Hani en kıytırık dizide oynayan sekizinci sınıf figüranın ölüm haberini "ünlü sanatçıyı kaybettik" diye verdiğiniz gibi...
Peki ne mi yapmışlar? Hiç canım, "saray yenilecek, halk kazanacak" diye imza toplamışlar, HDP'ye destek vermişler! Bak sen... Böylece Erdoğan'ı cumhurbaşkanlığına halkın değil uzaylıların seçtiğini de öğrendik.
Her canı sıkılan vatandaşın topladığı haybeden listeyi böyle yayınlayacak mısınız seçime kadar? Al bak ben de zikrettim, belki oyunuz artar.
İmzacılar arasında bulunan, Berkin'in anasıyla babası Gülsüm ile Sami de aydınmış.
Bendeniz de kasap çırağıyım. Bayramınız mübarek olsun efendim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA