Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SAVAŞ AY

Hoş geldin gazete Eruh

Eruh Kaymakamı Ozan Balcı aradı. Köylere Hizmet ve Su Götürme Birliği'nce çıkarılan aylık yerel gazetenin "Eruh'un Sesi" adıyla yayın hayatına başladığını söyledi. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Tam 25 yıldır hemen her sene birkaç kez gidip konuk olduğum o bölgede aydınlığa doğru atılan her adım keyif veriyor bana.

Haydi destek atalım
Yolu, suyu, hastanesi, okulu, bağı bahçesi olmayan devirlerden, sonra da terörün elinden çektiklerinden bilip tanıdığım Eruh artık gelişiyor, büyüyor. Kaymakam Bey; "ilçeden haberlere ve kültürel konulara yer vereceğiz" diyor ama bence hepimiz destek atmalıyız bu gazeteye. Yerel basın dediğin, ulusal basının ana damarlarına kan pompalayan kılcal damardan başka nedir ki. O zaman biz de medyanın kalbinde oturan şanslı gazeteciler olarak kırkta yılda bir olsun yararlı olalım dostlara değil mi?..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA