Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SAVAŞ AY

Medyatik tur...

Kanalın Genel Müdürü Saner Ayer "Maraton programının yeri Show TV'dir, geri almamız lazım" demiş. Çok doğru bir laf. Hem yeri dolmuyor, hem Lig TV'de izlemek o eski duyguyu yaratmıyor.
Sezon açılış gecesinde fenalaşan Fatih Altaylı'yı hastaneye kaldırmışlar. Önce kalp krizinden korkulmuş ama mide spazmıymış. Fatih kardeşe geçmiş olsun diliyorum.
Seren Serengil ve Yasemin Kozanoğlu elleri yağda balda yetişmiş iki tanıdık sima. Çiftlik şartlarına nasıl dayanacaklar bilmem ki?
Ahmet Özal'a rastladım "Zeynep çiftlikte ne yapar?" diye sordum. "Kesinlikle sonuna dek dayanır. Çünkü çok azimlidir, hırslıdır ayrıca tandır ekmeği yapmaktan, inşaat kalfalığına her işten biraz anlar" dedi.
Emel'ce Günaydın'da da başlıyor. Bazılarına ters gelebilir ama bekleyin bence. Emel derinliği olan akıllı, zeki ve bilgili kızdır.
İzleyici Sır Dünyası ve benzeri programlardan şikâyetçi olup RTÜK'e mesaj yağdırıyormuş. Hiç sanmıyorum. Reytingler tam tersini söylüyor.
Bülent Ersoy Ramazan'da TRT'ye iftar programı yapacakmış. (80'li yıllarda kapıdan geçirilmezdi ve yasaklıydı netekim...
TGRT yeni bir haber kanalı kuruyor ya, başına deneyimli haberci-yönetici Murat Avras gelmiş bu kanalın. Murat'ı yakından tanırım. Hem çalışkan hem becerikli bir meslektaşımızdır. Başarılar diliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA