Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SAVAŞ AY

Bebek isteyen çifte müjde

Geçenlerde yazdığım hayat hikâyesini anımsayın. Hani sokak çocukluğundan sıyrılıp gitarcı olan, daha sonra da film gibi bir yaşam sürüp aşkı için her bir şeyi göze alan delikanlıyı hatırlayın hadi. İşte onun saf, temiz, yalın satırları çok etkilemiş bazı dostları. Onca zorluklar içinde boğuşup sonrasında daha da zorlu bir evliliği yürüten genç çiftin bebek arzusunu gözyaşları içinde okuyanlar olmuş. Bunlardan biri İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş. Arayıp müjde verdi. Dedi ki; "Ben elimden gelen her şeyi yaparım bu çocuklar için. Ama çok fazla dillendirme ne olur. İyilik yapıp da reklam kampanyasına çevirenlerden olmayayım."

Erdemli haller

Topbaş Başkan kusura kalmasın ama böyle insanca bir yaklaşımı reklam olsun için değil insanca bir yaklaşımı paylaşmaya hakkı var herkesin. Bu arada başka önemli kliniklerden, ilaç firmalarından arayanlar da oldu. Onlar da firma adları geçsin istemiyorlar. Bu erdemli tavrı saygıyla karşılıyorum ama büyüme hormonları ve kısırlık tedavisinde kullanılan ilaçları üreten söz konusu firma, sektörde lider sayılıyor. Başında da anneliği yeni tatmış Elçin Ergün hanım var. Hiç olmazsa onun adını anmak istiyorum darılmazsa.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA