Türkiye'nin en iyi haber sitesi

SAVAŞ AY

Şeytanın aklına gelir mi?

Okuyucu Mektubu

Sevgili okurlar. Fazla laf etmeden şu mektubu okumanızı rica ediyorum. Bakın bakalım neler neler oluyor:
"Savaş Bey, sizi halkın yanında gördüğüm için bu konuda sesimi duyurabileceğimi düşündüm. Anneannemin başına gelen bir olaydan ötürü bunu yazmaya karar verdim. Olay geçen sabah Samatya SSK Hastanesi'nde olmuştur anneannem Acil'e gidip beli ağrıdığı için kendisinden birtakım tahliller yaptırmasını istemişler. Bu tahlili yaptırmak için de odaya çağırmışlar. Yanına genç, düzgün giyimli bir genç yanaşmış aniden.

Bak şu işe
Anneannem de yaşlı insan, onu hastane personeli zannetmiş. Kendisi sırası gelip de çağrıldığında o genç, 'Teyze çantanı ver, sen tahlilini yaptır. Ben tutayım çantanı' demiş. Yaşlı kadın ne de olsa.. Başına gelecek adiliği düşünememiş tabii ki. Çantayı vermiş. Neticede tahlili verip dışarı çıktığında ne çanta ne de o kişi oradaymış. Görevliler araştırmış (!) hiçbir şey bulamamışlar. Savaş Abi soruyorum size. Bu hastanelerde denetleme olmuyor mu? Bu güvenlikçiler ne iş yapar? Herkes elini kolunu sallayarak giriyor oraya. Demek ki isteseler her türlü kötülüğü yapabilirler. Artık birileri bu hallere dur demeli diye düşünüyorum. Çok mu safım yoksa ne dersiniz?.."

Sabah.com.tr Uygulamamızı İndirin

Uygulamalara Özel Ayrıcalıkları Keşfedin!
YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA