Türkiye'nin en iyi haber sitesi

SAVAŞ AY

Rakı içenler öldü de su içen ölmedi mi?..

Mahmut Tuncer pek güzel okur o türküyü:
"Ağlayan gülmedi mi? Gözyaşın silmedi mi? Rakı içenler öldü de Su içen ölmedi mi?.."
Ne komik di mi?
Komik bir türkü gerçekten. Ama 3 gün önce yaşananlar hiç de komik değil. Aksine "su içenlerin" erken yaşta ölmeye teğet geçtiklerine ilişkin olaylardı onlar.
Sahte rakıdan ölenlerin acısı toplumsal hafızamızda taze taze dururken bu kez "sahte su" yüzünden hakkın rahmetine kavuşuyordu bir grup yurttaşımız. Dün haberini de yaptım. Caddebostan'da mukim Cadde Rakkas adlı mekanda 2 gece art arda su zehirlenmesi meydana geldi dedim. Bunlardan nişanlı çiftin hüzünlü öyküsünü de anlattım uzun uzun.
Ardından ihbarlar gelmeye başladı. Cadde Rakkas'ta ilk olayda hastanelik olanlar aradı. Aşağıda anlatayım neler söylediklerini.

Sabah.com.tr Uygulamamızı İndirin

Uygulamalara Özel Ayrıcalıkları Keşfedin!
YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA