Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

GAF oloji

NE DEMİŞ?
"Küçükken beni kaleye geçirirlerdi. Kıpırdama, öyle dur derlerdi. Sadece bana çarpan topları kurtarırdım." (Hıncal Uluç'un "Derin Futbol" programındaki sözleri)

GAF KÜRSÜSÜ
Gaziantepli
okurumuz M.Emin Koç yazıyor: "Hülya Avşar Show"da Şafak Sezer kızının 29 Ekim'de doğduğunu söyledi. Hülya Avşar hemen ardından sordu: "Kızın kaç aylık?"

BİZİM DECODER
Reality TV
'deki "Suçun Anatomisi" belgeselinde seri katillerin karakterleri incelendi. Amerikalı bilim adamları ve hukukçular seri katillere uygulanacak cezalar konusunda ikiyi ayrılmıştı. Bir grup, seri katillerin hemen ölümle cezalandırılmaları gerektiğini savunurken, başını bilim adamlarının çektiği diğer bir grup ise bu tür suçlular üzerinde bilimsel araştırmalar yapılması gerektiğini, bu araştırmaların ışığında yeni seri cinayetlerin önüne geçilebileceğini iddia ediyorlardı. Amerika'da ele geçirilen seri katillerin ise üç önemli ortak özelliği vardı.
1.Küçükken yataklarını ıslatıyorlardı.
2.Evcil hayvanlara işkence ediyorlardı.
3.Yakışıklı ve karizmatik insanlardı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA