Türkiye'nin en iyi haber sitesi

HAŞMET BABAOĞLU

Güzel şeyler

Derhal "sık kullanılanlar"ıma eklediğim çarpıcı değerlendirmelerin bulunduğu bir internet sitesi: sivildenemeler.wordpress. com
Javier Marais'in berbat romanı "Duygusal Adam"ın "Yarım kalan bir şey" başlıklı harika sonsözü!
Landing in London. Aylar geçer, sonra bir bakarım, yine 3 Doors Down'ın bu parçasını dinlemeye başlamışım.
Lush'ın üzüm yaprağı, taze mandalina suyu, zeytin ve bergamut içerikli duş jeline bayılıyorum. Adı: The Olive Branch.
Ah o tablo! Chirico'nun karpuzları! Bu tabloyu ve daha pek çok güzel resmi görmek isteyenler Galatasaray'da Yapı Kredi Kültür Merkezi'ne gitmeli! Serginin adı Past, Present, Future.

Sabah.com.tr Uygulamamızı İndirin

Uygulamalara Özel Ayrıcalıkları Keşfedin!
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.