Türkiye'nin en iyi haber sitesi

HAŞMET BABAOĞLU

Güneş'in tweet'i...

Geçen gün "Demokrat değil, sadece muhalifler" başlıklı yazımda Hurşit Güneş'in "Mursi'nin başına gelenler Erdoğan'a ders olmalı" dediği tweet'inden söz etmiştim.
Güneş bunu darbeden önce yazdığını; dolayısıyla kastının darbe olmadığını belirtti. Aktarmam boynumun borcudur.
Ama CHP'lilerin temel problemi tam da burada. O "ders"lerin hiçbir zaman demokrasiye açılmadığını anlamak istemiyorlar.
Koray Çalışkan'ın bir tweet'ini hatırladım şimdi. 1 Temmuz'da "Ordu Mursi'nin yanında" diyerek darbe tehlikesinden söz edenlerle dalgasını geçiyordu iki gün sonra darbe oldu.

Sabah.com.tr Uygulamamızı İndirin

Uygulamalara Özel Ayrıcalıkları Keşfedin!
YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.