Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Nurgül'ün fendi Hande'yi yendi

"Ada" adlı TV dizisi için teklif götürülen Hande Ataizi, önce kurallarını sıraladı. Ama Nurgül Yeşilçay'la yarışamayacağını görünce her şeyden vazgeçip "Evet" dedi

HANDE Ataizi'nin nereden nereye geldiğini görmek için şöyle küçük bir hatırlatma yapalım. Altın Portakal ödüllü bir film; Mum Kokulu Kadınlar, ardından çok izlenen bir televizyon dizisi; "Ruhsar" ve Cem Davran'la partner olduğu bir televizyon şovu; "İki Kere Kiki." Genç bir yıldız adayını zirveye taşıyan hem de çok iyi paralar kazanmasını sağlayan üç iddialı proje. Hande üç yıl önce bölüm başına 8 milyar alıyordu. Önünde hiçbir engel yoktu.

HAFTADA 20MİLYAR KAZANDI
Ama aynı dönemde yaptığı hatalar vardı: Parasının hesabını bilmiyordu... Bütün taşkınlıklarını medyanın gözü önünde yaşadı. Tuvalet camlarına sıkıştı, Sevda Demirel'den tokat yedi, dizi çekimlerine sürekli geç gitti... Bu arada maliyecilerle başı derde girdi, kazandıklarından elinde bir lira bile kalmadı. Sonra bir sevdaya kapılıp, başka bir hayata sıçramak istedi. Başardı da... Şu anda Süzer Plaza'da, 2 bin küsur metrekarelik bir dairede yaşıyor. Ama kendi parası var mı? Yok. Bir gün bu ilişki biterse ne yapar? Bilinmez... Ama çok zorlanacağı kesin. Bu süreç içinde şansının nasıl döndüğünün ve neler kaybettiğinin de farkında Hande... Bir zamanlar haftada 20 milyara yakın para kazanırken şimdi "Benim ücretim de, rolüm de karşımdaki oyuncu ile aynı olsun" diye pazarlıklar yapıyor. Bu yöntem tutmayınca da işi kaybetmemek adına pazarlıkta geri adım atıp, her şeye "Evet" diyor. Söz konusu olaylar, TV dizisi "Ada"nın oyuncu kadrosu oluşturulurken yaşandı. Osman Yağmurdereli, Nurgül Yeşilçay ile anlaştıktan sonra Hande'ye teklif götürdü. Hande, Nurgül'le aynı şartları isteyince ondan vazgeçildi. Ama insan gücünü kaybetmeye görsün. Hande dizide olamayacağını öğrenince pazarlıktan vazgeçip yalvardı yakardı ve rolü aldı... Şimdilik kazanmış görünüyor. İşte şöhret yolundakilere bir yaşam öyküsü... Görmesini bilene içinde ne dersler var bir bilseniz... Kimse 'ben oldum' dememeli.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA