Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

'Sulhi ile ağlaşıyoruz

Sibel Can, Sulhi Aksüt'ten boşanıyor. Eski hareketli günlerine döndüğü için evliliği bozulan Can, "Sevgimiz bitmedi, karşılıklı ağlıyoruz ama boşanma kaçınılmaz" diyor

Sibel Can 5 yıl önce evlendiği Sulhi Aksüt'ten boşanacağını açıkladı. Aslında evliliklerinin ilk gününden itibaren bu konudaki dedikodular hiç kesilmedi. Çünkü evlilikle birlikte Sibel'in geçmişteki hareketli hayatına bir set çekmesi gerekiyordu ve Sulhi Aksüt bu konuda son derece kararlıydı. "Eğer Sibel sahnelere dönerse bu evlilik yürümez" demişti bir röportajımızda... Önce sakin gitti Sibel... Ama 3 ay önce çıkardığı yeni albümü ile yine eski hareketli günlerine geri dönünce sorunlar başladı. İddialara göre Sulhi Aksüt bir ay önce yaşanan büyük bir tartışma sonrası "Yurt dışına gidiyorum" diyerek evi terk etti.

ÇOCUKLAR TATİLDE
Dün Sibel ile konuştum. Yine her zamanki Polyanna tavrında... "Her şey güzel olacak" diyor. Evliliğinin niçin yürümediği konusunda ise "Ben mesleğimden vazgeçmiyorum, Sulhi de inadından" açıklamasını yapıyor. Peki şu günlerde çiftin arasında neler yaşanıyor ve bundan sonra neler olacak? İşte Sibel'in anlattıkları: "Evlendikten sonra hiçbir zaman evde sanatçı kimliğimi yaşamadım. Ama Sulhi bu konuda çok katı ve kıskanç bir erkek. İki inatçı karşılıklı direniyoruz. Bazen karşılıklı ağlıyoruz. Çünkü çok da büyük bir sorunumuz yok. Sanki sevgimiz daha da büyüdü. Ayrılsak da Sulhi'nin hayatımdan çıkacağını sanmıyorum. Kesinlikle her zaman yanımda olacak. Boşanma işlemlerini ise konserlerimin bitiminden sonra başlatacağız." Sibel'in Hakan Ural'dan olan çocukları Engin Can ile Melisa İngiltere'de yaz okulunda. Sulhi Aksüt ise oğlu Emir'i alıp Bodrum'a tatile gitti. Sibel Can da önce konserlere sonra da boşanmaya hazırlanacak!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA