Türkiye'nin en iyi haber sitesi

6-2
Emre Aköz, Manchester maçı öncesinde, başka işi yokmuş gibi "Galatasaraylılar kimi tutsun" konusuna girmişti. Sonunda da şöyle yazmıştı:
- Çok sayıda G.Saray taraftarının, bu gece TV'nin karşısına geçip, bira ve çerez eşliğinde Manchester'ın atacağı golleri bekleyeceğini biliyorum. Eh, sarı lacivertli futbolcular adam olsun da; heyecandan kızaran o suratları, hasetten morartmayı bilsin!
Meriç Nehri'nin Batısında, suratları morartmak yerine yüz akı ile çıkan tek takımın UEFA şampiyonu Galatasaray olduğunu da bugün hatırlamıştır herhalde.

Sabah.com.tr Uygulamamızı İndirin

Uygulamalara Özel Ayrıcalıkları Keşfedin!
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA